Azra Hadžić-Bećirspahić izabrana za predsjednicu KO SBB-a Unsko-sanskog kantona!

KO SBB USK

Azra Hadžić-Bećirspahić izabrana za predsjednicu KO SBB-a Unsko-sanskog kantona!

Azra Hadžić-Bećirspahić večeras je izabrana za predsjednicu Kantonalnog odbora Saveza za bolju budućnosti Unsko-sanskog kantona. Na izbornoj sjednici Skupštine KO SBB-a USK, Hadžić-Bećirspahić je dobila 21, a njen protukandidat Admir Mušanović 10 glasova, dok je jedan glas prisutnih delegata bio nevažeći.

Hadžić-Bećirspahić je za predsjednicu kandidirao Gradski odbor SBB-a Bihać, a Mušanovića Općinski odbor SBB-a Sanski Most.

– Radit ćemo transparentno i u fokusu našeg djelovanja bit će borba protiv korupcije, zloupotrebe funkcija i odlaska mladih iz države. Vjerujem da ćemo odgovornim i predanim radom ostvariti zacrtane ciljeve i napraviti nove iskorake na predstojećim općim izborima – kazala je za medije Hadžić-Bećirspahić nakon imenovanja na funkciju predsjednika SBB-a Unsko-sanskog kantona.

Hadžić-Bećirspahić je poslanica u Parlamentu Federacije BiH, a obnašala je i funkciju predsjednika Gradskog odbora SBB Bihać.

Iako je najvaljen, predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić otkazao je posjetu Bihaću i prisustvo na današnjoj sjednici USK. Kako su kazali iz SBB USK, SBB BiH je danas održao konferenciju za medije u Sarajevu na kojoj je bilo riječi o aktuelnim političkim dešavanjima u našoj zemlji, a na istoj se obratio predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić, te zbog toga nije mogao doći u Bihać.

IZVOR: krajina.ba Objavljeno na dan 16.02.2018 - 13:34

Dodaj komentar na ovu vijest