FOTO - Jennifer Lopez u najrizičnijim farmerkama naglasila svoj najskuplji adut

...

FOTO - Jennifer Lopez u najrizičnijim farmerkama naglasila svoj najskuplji adut

Pedesete su nove dvadesete, barem ako je suditi prema Jennifer Lopez. Iako za seks simbol slovi od kada se pojavila na sceni, s godinama izgleda samo sve bolje i bolje, što je potvrdila i svojim posljednjim stajlinzima.

Nakon što je na dodjeli nagrada Critics' Choice pomela konkurenciju u elegantnoj haljini koja je naglasila njezinu besprijekornu figuru, na Instagramu je objavila fotku na kojoj pozira u najrizičnijem modelu farmerki, koji samo njoj stoji ovako dobro.

Riječ je o uskim bijelim farmerkama koje većina žena izbjegava jer ne laskaju figuri, ali J.Lo s tim nema problema jer slobodno vrijeme provodi u teretani pa nema šta skrivati. A na fotki koju je objavila u prvom planu je njezin najskuplji adut, koji u ovom trapericama izgleda fenomenalno.

Govorimo, naravno, o njezinoj stražnjici, koju je pjevačica i glumica osigurala na vrtoglavih 27 miliona dolara, ujedno i najslavnijoj stražnjici u Hollywoodu. Uz bijele farmerice J.Lo je odjenula i uski bijeli topić te obula bijele čizme, a svojom besprijekornom figurom u ovom rizičnom izdanju posramila je i mnoge upola mlađe djevojke.

Jennifer je ovom fotkom najavila svoj nastup na Super Bowlu za tri sedmice i jedva čekamo vidjeti šta će odjenuti za tu manifestaciju.


Dodaj komentar na ovu vijest

Marketing Info

Postani Facebook fan Biscani.ba

Klikni "Sviđa mi se" i postani naš fan. Najbrže informacije iz Bihaća, lijepog grada na Uni.

Marketing Info