FOTO - Kćerka Harisa Džinovića očarava ljepotom

...

FOTO - Kćerka Harisa Džinovića očarava ljepotom

Đina Džinović kćerka pjevača Harisa Džinovića i dizajnerice Meline Džinović, svojim atraktivnim izgledom privlači veliku pažnju.

Naime, nasljednica popularnog para skoro svakodnevno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama.

-Mijenjam stil od danas – napisala je u opisu fotografije, dok se iza nje vidi ogroman bazen u njihovoj vili na Senjaku za koju su dali dva miliona.

Đina Džinović je inače veoma aktivna i na Tik Toku, gdje je prati veliki broj ljudi.-Na Tik Toku radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. Mada i prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe. Tako da me često pitaju za savjete koje vježbe radim, iako ja doduše više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedjeljno zaista radim neke vježbe, ali ništa specijalno – ispričala je Đina.


Dodaj komentar na ovu vijest