FOTO - Pogledajte kako izgleda kćerka slavnog Mr. Beana

ISTA MAMA

FOTO - Pogledajte kako izgleda kćerka slavnog Mr. Beana

Prisjećati se prošlih vremena i izvlačiti fotografije iz prošlosti je zabavno, no ništa manje zabavno nije ni gledati kako nekad mala djeca odrastaju i u što se pretvaraju. Dobar je primjer kćerka Rowana Atkinsona, britanskog glumca najpoznatijeg po ulozi Mr. Beana, ali i tajnog agenta Johnnyja Englisha i najstarijoj ulozi, onoj Crne Guje u dogovječnoj humorističnoj seriji).

Jakih obrva, pomalo izbuljenih očiju, Atkinson nikad nije bio mjerilo muške ljepote, a utisku nije pridonijelo ni vječno kreveljenje i grimase u ulozi Mr. Beana. Zato su se mnogi iznenadili kako je njegova kćer Lily izrasla u apsolutno prelijepu djevojku. A još je i super talentirana (no, tome se ne treba tako čuditi) mada nije krenula očevim glumačkim stopama već pjeva, no izgledom je ista mama, Sunatra Sastry.

Uvijek je zabavno gledati što su postala djeca slavnih. Danas 25-godišnja Lily ne teži tome da postane glumica, mada se kao dijete pojavila u nekoliko tatinih filmova. Na pameti joj je prvenstveno pjevačka karijera – na kraju smo ubacili i video u kojem pjeva. Lily je, za razliku od dvije godine starijeg brata Benjamina, odnosno Bena koji evidentno sliči tati, ista mama.

Inače, Sunetra i Rowan su unazad nekoliko godina razvedeni, a on je u novoj vezi s komičarkom Louise Ford dobio i treće dijete.

Rowan Atkinson i Sunetra Sastry u braku su bili 25 godina, od 1990. do 2015., a upoznali su se kasnih osamdesetih kad je ona na BBC-ju radila kao majstorica šminke. 1993. rodio se Ben, a dvije godine kasnije i Lily. Za razliku od sestre, Ben nije umjetnički tip, pohađao je istu vojnu akademiju kao prinčevi William i Harry.

 


Dodaj komentar na ovu vijest