FOTO - Vatrena Ivana Knoll pokazala bujnu stražnjicu...

LJEPOTICE

FOTO - Vatrena Ivana Knoll pokazala bujnu stražnjicu...

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) na društvenim mrežama redovno dijeli trenutke iz privatnog života, a najčešće pozira golišava. Sada je pratioce na Instagramu "počastila" još jednim oskudnim izdanjem.

Ovaj put odlučila je s pratiocima podijeliti jedno od "najvatrenijih" izdanja do sada. Knoll se prvo brčkala u bazenu, a zatim pokazala svoju raskoš.

U prvi plan je stavila bujnu stražnjicu, a neki pratioci ostali su toliko očarani prizorom pa je "pala" sumnja i na to da je Ivana nedavno "prčkala" po svom tijelu. I dok neki pišu kako je otišla na estetski zahvat, drugi komentiraju kako uz dobar trening dođu i savršeni rezultati.

- Imaš tijelo boginje. Bravo, uz puno čučnjeva dolazi i savršena g.... Blago tvom dečku, savršena si - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Inače, Ivana baš poput svjetskih zvijezda nikada ne odgovara na komentare, a rijetko briše i one negativne. Pratiocima s vremena na vrijeme odgovara na pitanja putem storyja, a jednom je prilikom i priznala kako nikada nije "prčkala" po svom tijelu.

Foto:Instagram


Dodaj komentar na ovu vijest