FOTO+VIDEO - Bivša vozačica auto-moto utrka otkrila koliko zarađuje od filmova za odrasle

AUSTRALIJA

FOTO+VIDEO - Bivša vozačica auto-moto utrka otkrila koliko zarađuje od filmova za odrasle

Nekadašnje vozačica auto-moto utrka Australka Rene Grejsi (Renee Gracie) napustila je profesionalni sport i počela karijeru u porno industriji. Ova 25-godišnjakinja je 2015. dogurala do trke "Bathurst", ali kada je shvatila da karijerom iza volana neće mnogo zaraditi, prebacila se na 18+ karijeru ispred kamera.

Tokom gostovanja u podkastu "Sve je istina" Grejsi je potvrdila da je samo u prvih sedam dana od snimanja 18+ snimaka na platformi za odrasle zaradila preko 20.000 eura, dok je tokom ljeta zaradila preko četvrtine miliona eura.

- Sad sam u izvanrednoj poziciji što se novca tiče i spremam se za ranu penziju, rekla je Rene Grejsi.

Svoje "umjetničke uratke" snima samo s jednim glumcem, svojim dečkom, a u emisiji "Sve je istina" otkrila je i da je tata upoznat s novim izvorom prihoda...

- Tata je od početka znao za sve, ali sadržaj koji prodajemo ga ne interesuje Kada je shvatio o kakvoj je zaradi riječ, podržao me u novoizabranoj karijeri, rekla je Australka te dodala:

- Moglo bi se reći i da je ponosan zbog financijske situacije u koju me je to dovelo, ali i zbog onoga što sam napravila sa svojom stranicom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

When they are booked out of luxury yachts, so you gotta hire a dingy for your thot photos.

Objavu dijeli FOTO+VIDEO - Bivša vozačica auto-moto utrka otkrila koliko zarađuje od filmova za odrasle-->


Dodaj komentar na ovu vijest