Habib: McGregor nije zaslužio revanš, preklinjao me je da ga ne ubijem

KOMENTARISAO IRCA

Habib: McGregor nije zaslužio revanš, preklinjao me je da ga ne ubijem

Habib Nurmagomedov se 7. septembra u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vraća se u oktagon, a za naslov prvaka lake kategorije u UFC-u borit će se protiv Dustina Poiriera.

Ovo će mu biti prva borba od oktobra prošle godine, kada je gušenjem savladao Conora McGregora, ali potom i izgubio živce pa je krenuo na njegove ljude i započeo tučnjavu pored oktagona.

Naime, Habibu su jako zasmetala McGregorova provociranja oko njegove porodice i vjere, a nakon incidenta rekao je da se nije mogao suzdržati. 

Novinare na konferenciji za medije u Londonu uoči naredne Habibove borbe zanimalo je i postoji li mogućnost revanša protiv Conora.

"Conor u posljednje tri godine ima tek jednu pobjedu i to u amaterskom boksu. Po čemu bi on zaslužio revanš? Tapkao je i preklinjao me da ga ne ubijem. I sada odjednom govori o revanšu. Tony Ferguson je na redu. Ljudi koji imaju pobjedničke nizove su ono što me zanima. Ne zanima me borac koji u prošle tri godine nikoga nije mogao pobijediti", rekao je Nurmagomedov.

IZVOR: klix.ba Objavljeno na dan 13.06.2019 - 14:37

Dodaj komentar na ovu vijest