Kako su navijači Bosne i Hercegovine besplatno ušli u rasprodanu dvoranu: BH Fanaticosi oduševili cijelu Norvešku

!

Kako su navijači Bosne i Hercegovine besplatno ušli u rasprodanu dvoranu: BH Fanaticosi oduševili cijelu Norvešku

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je poražena u utakmici drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva od Portugala i tako napustila takmičenje bez mogućnosti za plasman u naredni krug.

Naša reprezentacija će svoj posljednji susret igrati sa Francuskom, a očekuje se da uprkos tome što nemamo mogućnost da nastavimo takmičenje, da će Zmajevi ponovo imati veliku podršku sa tribine od BH Fanaticosa.

Podrška BH Fanaticosa je toliko oduševila cijelu Norvešku i njezine stanovnike, da su doživjeli nešto što niko drugi od navijača nije imao priliku da doživi. 

S obzirom da je naša reprezentacija u grupi sa domaćinom, u nedjelju je domaća reprezentacija igrala sa Francuskom, te su karte ubrzo planule.

S obzirom na to da se za duele na Evropskom prvenstvu prodaju dnevne ulaznice koje važe za obje utakmice, ulaznica za duel Bosna i Hercegovina - Portugal vrlo brzo nije bilo u prodaji.

Međutim, tada su u pomoć priskočili norveški redari koji su odlučili uvesti BH Fanaticose na dio tribine na kojem su bili i dan ranije. Osim toga, pohvalili su strast i ljubav koju su BH Fanaticosi pokazali prema reprezentaciji, ali to nije bilo sve oni su ih čak zamolili da ostanu i na duelu Francuske i Norveške, što su navijači našeg nacionalnog tima i uradili.


Dodaj komentar na ovu vijest