Kandidat za općinskog načelnika Bužima Nedžad Kudelić posjetio MZ Čava i obišao radove koji se izvode na izgradnji puta

Lokalni izbori 2020

Kandidat za općinskog načelnika Bužima Nedžad Kudelić posjetio MZ Čava i obišao radove koji se izvode na izgradnji puta

Kandidati za općinsko vijeće Stranke demokratske aktivnosti  ASDA, predvođeni kandidatom za općinskog načelnika Nedžadom Kudelićem posjetili su MZ Čava, gdje se trenutno izvode radovi na izgradnji nekategorisanog putnog pravca Mahmića most-Handani.

Sredstva za ovaj projekt obezbjeđena su iz budžeta Vlade USK-a, Općine Bužim i sredstava građana. Vrijednost ugovorenih radova iznosi cca 53.000,00 KM.

Kandidat za Općinskog načelnika upoznao je građane da je Vlada i ove godine predvidjela dodatni iznos sredstava od 10.000,00KM za nastavak izgradnje preostalog dijela nekategorisanog puta.

"Veoma nam je drago što smo imali priliku i ovako lijep povod da posjetimo naše sugrađane u mjesnoj zajednici Čava, te da s njima uživo razgovaramo o stvarima koje smo uradili, i koje ćemo tek ako Bog da uraditi. Nismo ovdje došli samo da bismo se pojavili i fotografisali, niti smo recitovali predizborna obećanja. Došli smo da razgovaramo o konkretnim aktivnostima koje će poboljšati život mještana ove MZ. " između ostalog bila je poruka Nedžada Kudelića.

Prisutni kandidati iskazali su spremnost da će nastaviti pratiti ovaj projekt do potpune realizacije, a mještani su potvrdili da podrška na lokalnim izborima 2020 neće izostati.

 


Dodaj komentar na ovu vijest