''Kusturica uvrijedio Banjalučane, dolazi samo kada mu treba para''

BiH

Gradski odbor Partije demokratskog progresa Banjaluka smatra da je savjetnik i blizak saradnik predsjednika SNSD-a Emir Kusturica uvrijedio građane Banjaluke nazivajući je “selendrom”, što pokazuje nastavak ponižavajućeg odnosa SNSD prema Banjaluci, saopćeno je danas iz PDP-a.

”Očigledno je da Kusturica dolazi u Banju Luku samo kad se treba sa Dodikom dogovoriti da dobije još para iz budžeta Republike Srpske i da ne zna da je SNSD ugasio mnoge fabrike u Banjoj Luci, da se u blizini centra grada i dalje koriste septičke jame, da je sport ugašen i preseljen u Lijevče polje i Krupu na Vrbasu, te da je zbog svih ovih stvari Banja Luka na izborima kaznila SNSD.

Gradski odbor PDP Banja Luka se zahvaljuje građanima Banje Luke na iskazanoj podršci i u narednom periodu ćemo jače nego ikad stajati uz svoj narod, jačati Banju Luku i boriti se protiv SNSD-ove bahatosti i prostakluka”, saopćeno je.

Podsjećamo, Kusturica je ranije kazao da je Dodik ”od selendre Banje Luke napravio grad”.

“Od selendre Banje Luke, on je napravio grad, gdje se mogu pobrojati svi simptomi evropskog centra, uključujući i predgrađe. Uz stotinjak kilometara auto-puta, uz bolnice i škole, presudno je uticao na stvaranje Andrićgrada kao središta kulture i nauke”, poručio je Kusturica.

IZVOR: fokus.ba Objavljeno na dan 17.10.2018 - 16:28

Dodaj komentar na ovu vijest