Nakon nesreće: Član grupe The Babe Barbella Arslan Handukić još u komi

TEŽAK UDES

Nakon nesreće: Član grupe The Babe Barbella Arslan Handukić još u komi

Pjevač i gitarista bihaćke grupe The Babe Barbella Arslan Handukić još uvijek je u komi i teškom stanju nakon saobraćajne nesreće koju su članovi ovoga benda doživjeli u nedjelju, 12. maja, na putu Bosanska Krupa - Bosanska Otoka u mjestu Stragarić.

Prvi put nakon nesreće u kojoj je poginuo granični policajac Jasmin Gerzić koji se nalazio u vozilu koje se sudarilo s kombijem, oglasili su se članovi benda. Zahvalili su svim prijateljima na podršci i interesovanju.

"Prije svega želimo da izrazimo saučešće familiji Jasmina Gerzića poginulog u nesreći i brz oporavak Šefiku Šabiću njegovom kolegi i suvozaču. Također želimo da vas obavijestimo da je naš Arslan još uvijek u jako teškom stanju i u komi, ne zna se do kad će takvo stanje biti, ali čim se pokažu prve promjene u njegovom stanju mi ćemo vas obavijestiti. Molimo vas da skupa svi dovimo i molimo za našeg Arslana", napisali su članovi benda The Babe Barbarella.

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada su se momci vraćali s nastupa u Banjoj Luci. Dvije osobe su zadobile teške povrede glave, grudnog koša i noge, a jedna osoba je lakše povrijeđena u kombiju, dok je vozilu jedna osoba poginula, a druga zadobila povrede.

Fanovi benda su zaželjeli svima brz oporavak Arslanu i zaželjeli svima brz povratak na scenu.

"Arslane druže, brzo nam se vrati. Čeka te još dosta dobrih akorda i rifova. Imaš ti još puno toga za reći. Izdrži majstore...", napisao je jedan od prijatelja benda.

Arslan se nalazi u Kantonalnoj bolnici Irfan Ljubijankić u Bihaću.

IZVOR: klix.ba Objavljeno na dan 15.05.2019 - 19:34

Dodaj komentar na ovu vijest

Marketing Info

Postani Facebook fan Biscani.ba

Klikni "Sviđa mi se" i postani naš fan. Najbrže informacije iz Bihaća, lijepog grada na Uni.

Marketing Info