''Niste sami'' – Berlina donira dio sredstava za borbu protiv COVID-19

U borbi protiv koronavirusa

U aktuelnoj situaciji najbitnije je da mislimo na zdravlje sviju nas. U posljednjih nekoliko sedmica, nažalost, vidimo trend jačanja ove pandemije, te povećan broj teško oboljelih.

Svjedočimo o nedostatku prijeko potrebnih materijala u bolnicama širom Bosne i Hercegovine poput medicinske opreme – zaštitnih maski, odijela i rukavica – opreme koja je jednokratna, te potrebna u velikim količinama. Ne možemo, a da ne mislimo na one koji se u ovim trenucima bore za svoje zdravlje.

Našim zdravstvenim radnicima, kao i sugrađanima, Berlina Bihać poručuje da nisu sami i da postoje kompanije, poput njihove, koje žele da daju svoj doprinos zajednici. U želji da bude u službi zajednice, Berlina Bihać je Domu zdravlja Bihać ustupila na korištenje putnički automobil kako bi olakšali potrebe patronažnih službi.

Berlina Bihać

Nastavno na ovu aktivnost, kompanija će od svakog kupljenog i rezerviranog automobila (za vrijeme vanredne situacije) donirati dio sredstava za potrebe zdravstvenih ustanova.

"Svi imamo u svojim porodicama i krugu prijatelja zaposleno medicinsko osoblje koje svakodnevno i nesebično daju sve od sebe da bi pomogli onima koji su u potrebi. Ovo smatramo našom moralnom obavezom", istakla je Sanela Žižak, rukovodilac prodaje.

Berlina timu je bitno da se njihovi kupci osjećaju dobrodošlo. U ovim izazovnim vremenima, shvataju ozbiljnost donošenja odluke za kupovinu automobila, te su odlučili da svojim kupcima iskazati zahvalnost tako što će svima koji uplate avans za automobil osigurati dodatne pogodnosti, kompletnu online podršku i kvalitetan kontakt "na distanci".

Berlina Bihać

"Našoj kompaniji na prvom mjestu je povjerenje naših kupaca. Ponosimo se našim pristupom svakom pojedinačnom zahtjevu. Tim tempom želimo da nastavimo i u doba kada to i nije najlakši zadatak. Cilj nam je i dalje biti vaš partner kroz život i zajedno sa vama koračati ka boljim danima", dodala je Sanela Žižak.


Kompaniju Berlina možete pratiti i putem Facebooka: https://www.facebook.com/berlina.ba/


Dodaj komentar na ovu vijest