Preminuo nastavnik Suad Tupković

In memoriam

Preminuo nastavnik Suad Tupković

U Sarajevu je preminuo Suad Tupković,  nastavnik i bivši direktor OŠ "Izet Šabić" u Vogošći.

Od ovog nastavnika opraštaju se prijatelji i kolege putem društvenih mreža.

Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH također je uputio pismo povodom ove smrti, koje prenosimo u cijelosti.

"Nažalost, još jedno ogromno i neprijatno iznenađenje za sve nas u obrazovanju je tužna vijest o iznenadnoj smrti našeg kolege, Suada Tupkovića, člana SSOOiO FBiH, nastavnika tjelesnog i zdravstvenog odgoja i bivšeg direktora JU OŠ 'Izet Šabić' Vogošća.

Sa velikim žaljenjem, tugom i nevjericom smo primili i ovu tužnu vijest da se još jedan mladi život ugasio i da našeg kolege Suada više nema među nama.U ime SSOOiO FBiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom smrti našeg kolege i prijatelja, Suada Tupkovića.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima prenesete iskrene izraze podrške i saučešća Suadovoj porodici, radnim kolegama i svima onima kojima je Suad bio istinski prijatelj i koji je ostavio neizbrisiv trag u dušama i srcima onih koji su ga poznavali.

Posebni ljudi, kao što je rahmetli Suad, žive u našim srcima i kada nisu pored nas. Neka je Suadu vječni rahmet!", navodi se u njihovom saopćenju.

😭😭😭😭😭😭posljednji selam nastavniku tjelesnog O.Š.Izet Šabic Hotonj ,Suad Tupkovic Odlaze mladi ljudi,Allahu dragi samo...

Posted by Amela Mahmutovic Durakovic on Srijeda, 7. April 2021.


Dodaj komentar na ovu vijest