Sestra holivudskog glumca umrla u 36. godini: Srce mi je slomljeno na milion komada

TRAGEDIJA

Sestra holivudskog glumca umrla u 36. godini: Srce mi je slomljeno na milion komada

Glumac Džejmi Foks (Jamie Foxx) oprostio se i na Instagram profilu od svoje mlađe sestre  Deondre Dikson (Dixon), koja je umrla u 36. godini.

- Srce mi je slomljeno na milion komada. Moja je prelijepa voljena sestra Deondra prešla na drugi svijet. Kažem da je prešla jer će uvijek biti živa... 

Svako tko je poznavao moju sestru znao je da je ona poput svjetla - napisao je Džejmi ispod zajedničke crno-bijele fotografije. 

Časopis "People" otkrio je da je Deondra umrla 19. okotobra. 

- Toliko smo puta imali zabave u kući, a ona dođe na podij i ukrade šou. Znam da je ona sada na nebu i da pleše s anđelima. 


Moja bol je nevjerovatna. Smiješim se kad pomislim na sve sjajne uspomene koje mi je ostavila. Naša porodica je sada jako loše, ali ćemo se oporaviti uz njenu ljubav. I molim vas, molite se za moju porodicu - napisao je između ostalog.

Deondra je rođena u Dalasu i imala je Downov sindrom.

Takmčila se na Olimpijadi za osobe s invaliditetom. Nakon završene srednje škole u Teksasu 2002. preselila se u Kaliforniju i živjela s Džejmijem.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My heart is shattered into a million pieces... my beautiful loving sister Deondra has transitioned... I say transitioned because she will always be alive... anyone who knew my sis... knew that she was a bright light... I can’t tell you how many times we have had parties at the house where she has got on the dance floor and stolen the show... even gave her boyfriend @chrisbrownofficial a run for his money... well I know she is in heaven now dancing with her wings on...tho my pain is unbelievable I smile when I think of all of the great memories that she left me... my family... and her friends… from dancing in the blame it video… to Dancing on the Grammys… And becoming The ambassador to @globaldownsyndrome... from sliding down my stairs with a grin as wide as the rio grand... to serenading us with all of her music... Deondra you have left A hole in my heart... but I will fill it with all of the memories that you gave me ... I love you with every ounce of me... our family is shattered but we will put the pieces back together with your love... and y’all please keep my family in your prayers... 💔💔💔

Objavu dijeli Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)


Dodaj komentar na ovu vijest