UZNEMIRUJUĆI VIDEO - Ubijena zloglasna šefica narkokartela, snimljeni njeni posljednji trenuci

Meksiko

UZNEMIRUJUĆI VIDEO - Ubijena zloglasna šefica narkokartela, snimljeni njeni posljednji trenuci

Maria Guadalupe Lopez Esquivel (21), zloglasna šefica najmoćnijeg meksičkog narkokartela poznatija pod imenom "La Catrina", ubijena je u pucnjavi u Meksiku.

Ubijena je nakon što je s još sedmero članova kartela napala vojsku, nacionalnu gardu i policiju u Michoacanu.

Prevezena je u bolnicu, ali je preminula od posljedica ranjavanja. Jedan metak ju je pogodio u vrat, prenosi Daily Mail. 

Daily Mail je objavio i video posljednjih trenutaka djevojke koju su zvali i "Dama smrti", a video, uz upozorenje na uznemirujući sadržaj.

Meksičke vlasti objavile su da je u akciji uhapšeno šestoro članova kartela i da je ženska oosba ubijena nakon što su otvorili vatru na vojsku i policiju.

Zaplijenjeni su sanduci oružja i municije. Jedan metak pogodio ju je u vrat.

Meksičke vlasti nisu objavile da je ubijena Maria Lopez Esquivel, ali se na objavljenim fotografijama i snimkama vidi se žena koja na nozi ima tetovažu "Catrina".

Meksičke vlasti sumnjiče da je Maria Lopez Esquivel bila dio grupe koja je u oktobru prošle godine masakrirala 13 policajaca.

U videu koji je objavio Daily Mail vidi se ranjena La Catrina i meksički vojnik koji joj kaže da izdrži dok ne dođe helikopter.

„Opusti se, stiže helikopter. 

Opusti se, bićeš dobro, pokušaj izdržati, OK? - čuje se na snimci, dok na drugom videu vojnik drži djevojku i stavlja je u helikopter.

 


Dodaj komentar na ovu vijest

Marketing Info

Postani Facebook fan Biscani.ba

Klikni "Sviđa mi se" i postani naš fan. Najbrže informacije iz Bihaća, lijepog grada na Uni.

Marketing Info