VIDEO: Gradonačelnik Šuhret Fazlić pružio podršku - Grad Bihać se uključuje u projekat ''Uživaj naše''

Promocija

VIDEO: Gradonačelnik Šuhret Fazlić pružio podršku - Grad Bihać se uključuje u projekat

Nakon brojnih lokalnih zajednica, te ustanova i institucija, i Grad Bihać se priključio projektu Uživaj naše. Nakon jučerašnjeg predstavljanja i prezentacije, gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić dao je podršku ovom projektu.

I gradonačelnik Bihaća dao je svoje mišljenje u vezi promocije turizma, govorio je o potezima koje je njegov tim povukao u cilju spašavanja prošlogodišnje sezone, ali i planovima i pravcima djelovanja u pripremi sezone koja je ispred nas.

Uživaj naše je projekat promocije prirodnih ljepota USK-a, turističkih destinacija, tradicionalnih manifestacija, kulture i historije ovog kraja, ali i sporta, udruženja i uspješnih kolektiva. Projekat je ponuđen svim lokalnim zajednicama u USK-u, kao i relevantnim ustanovama i institucijama.

Svoje učešće u ovom projektu do sada su potvrdili Vlada USK-a, Ministarstvo privrede USK-a, Nacionalni park Una, Privredna komora USK-a, Razvojna agencija USK-a, Turistička zajednica Grada Bihaća, Služba za zapošljavanje USK-a, gradovi Bihać i Cazin, te općine Bužim, Bosanska Krupa i Bosanski Petrovac.

 


Dodaj komentar na ovu vijest