VIDEO - Navijač seksualno uznemiravao voditeljicu tokom javljanja u programu uživo

NAKON UTAKMICE SERIJE A

VIDEO - Navijač seksualno uznemiravao voditeljicu tokom javljanja u programu uživo

Italijanska policija pokrenula je istragu nakon što je navijač poslije utakmice Empolija i Fiorentine (2:1) seksualno uznemiravao voditeljicu Gretu Beccagliu s "Toscana TV".

Novinarka se uključila u program uživo neposredno nakon toskanskog derbija odigranog na stadionu Castellani, kada joj je neočekivano iza leđa prišao jedan od navijača i udario je po zadnjici.

Šokirana novinarka nije mogla vjerovati i "odbrusila" je neodgovornom navijaču, ali nakon toga prišao joj je i mlađi navijač, koji joj je nešto dobacio i potom je prema kameri pokazao srednji prst.

Sve to se dešavalo uživo i mnogi nisu mogli vjerovati šta vide, ali novinarka je ostala pribrana i profesionalno je završila prilog.

"Sve sam više razočarana onim što mi se dogodilo. Jedva sam spavala, ali jedno vam garantujem. Imam još veću želju da budem novinarka i spremna sam se vratiti na stadion", kazala je voditeljica.

Solidarnost i riječi podrške dolaze sa svih strana. Oglasili su se brojni novinari, kao i nogometaši koji su izrazili maksimalnu solidarnost.

"Čak mi je i kamerman, koji je bio sa mnom, rekao da nikada nije vidio ovakvo nešto u 40 godina rada. Sada sam u kontaktu s policijom jer želimo ići do kraja", poručila je Beccaglia.


Dodaj komentar na ovu vijest