VIDEO: Sahranjen SBB! Pogledajte ko su vijećnici, zastupnici, ministar i članovi koji su danas napustili ovu stranku

Konferencija za novinare

VIDEO: Sahranjen SBB! Pogledajte ko su vijećnici, zastupnici, ministar i članovi koji su danas napustili ovu stranku

Prije sat vremena završila je konferencija za medije na kojoj su članovi SBB-a, vijećnici u općinskim i gradskim vijećima, ministar u Vladi USK-a, te predsjednici općinskih organizacija napustili javno ovu stranku, pred kamerama. 

Na konferenciju je došlo preko stotinu osoba koje su javno podržale stav Agana Bunića i Ifete Kadić, zastupnika u Skupštini USK-a koji nisu željeli učestvovati u formiranju nove većine u kojoj bi bila i Laburistička stranka. 

SBB USK-a su danas napustila dva zastupnika u Skupštini USK-a, ministar u Vladi USK-a, te ukupno 8 vijećnika u općinskim vijećima širom USK-a

Podsjetimo, Agan Bunić i Ifeta Kadić svoje stavove su iznijeli na konferenciji za medije prije otprilike mjesec dana. Tada su poručili i javnosti i centrali u Sarajevu da nema tog pritiska koji će ih natjerati da uđu u koaliciju sa Laburistima i Fikretom Abdićem. 

Pogledajte detalje u prilogu u kojem se obraćaju zastupnici Agan Bunić, Ifeta Kadić, ministar u Vladi USK-a Ermin Zulić, predsjednici općinskih organizacija u Bosanskom Petrovcu, Velikoj Kladuši i Bosanskoj Krupi. 

 


Dodaj komentar na ovu vijest

Marketing Info

Postani Facebook fan Biscani.ba

Klikni "Sviđa mi se" i postani naš fan. Najbrže informacije iz Bihaća, lijepog grada na Uni.

Marketing Info