VIDEO - Tinejdžerka iz Sarajeva pjesmom Marije Šerifović raznježila žiri ''Supertalenta''

RASPLAKALA PUBLIKU

VIDEO - Tinejdžerka iz Sarajeva pjesmom Marije Šerifović raznježila žiri

Trinaestogodišnja djevojčica iz Sarajeva Merjema Alihodžić oduševila je žiri "Supertalenta" maestralnom izvedbom pjesme "Nije ljubav to" pjevačice Marije Šerifović.

Svojim vrhunskim glasovnim sposobnostima osim što je rasplakala publiku, Merjema je dobila i četiri "da" od žirija.

"Ti si jedna mala djevojčica, pomalo stidljiva, velikog glasa, snažne osobnosti koja se tek počela razvijati i pravog umjetničkog nerva, s punim pravom stojiš na toj zvijezdi", rekla joj je članca žirija Martina Tomčić.

Maja Šuput joj je kazala da je prava senzacija, dok je Janko Volarić Popović kazao da nevjerovatno da ima samo 13 godina.

"Nevjerovatno da imaš samo 13 godina. Žao mi je što si veći dio pjesme imala zatvorene oči, ali bilo je toliko lijepo. Imaš takav glas. Dirnula si me", kazao je Volarić Popović.

Osim Merjeme, posljednje audicijske večeri iz naše zemlje nastupio je i KUD Dinara iz Livna koji je želio pokazati da se harmonikom ne svira samo narodna muzika.

A četverogodišnji Said Šakić iz Srebrenice došao je pokazati svoje poznavanje saobraćajnih znakova, pri čemu mu je pomogla glumica Tijana Pečenić, koja u seriji "Na granici" glumi policajku Almu.

Sara Marić i Đurica Maksimović iz Sarajeva također su nastupili i svojom interpretacijom oduševili žiri.


Dodaj komentar na ovu vijest